Kroužky při ZŠ Zaječice

Pro letošní rok byly kroužky již ukončeny. Oproti loňskému roku se podařilo výrazně navýšit počty žáků, kteří kroužky pořádané ve spolupráci s DDM Chrudim navštěvovali. Také docházka byla výborná.
U kroužků Florbalu a Netradičních sportovních her jsme dokonce museli v průběhu roku navýšit původní kapacitu. Skvělá spolupráce byla se Sokolem Zaječice v kroužku šachu. V průběhu roku se počet hráčů téměř zdvojnásobil, a jejich účast na turnajích byla třešničkou na dortu. Neméně se líbily i kroužky vedené p. M. Nejtkovou z oblasti výtvarných dovedností. 
I pro příští rok bychom rádi otevřeli kroužky. Momentálně tvoříme jejich nabídku tak, aby děti před koncem školního roku mohly začít vybírat a přemýšlet, a v září se už jen přihlašovaly. Stávající kroužky se pokusíme zachovat a nabídku udělat ještě pestřejší. Největším problémem jsou lektoři kroužků.
Pokud byste mohli nabídnout škole nějaký kroužek v oblasti, ve které jste odborníkem, stačí nás kontaktovat. Budeme jedině rádi. A ještě radši budou naši žáci, kteří mají o kroužky velký zájem. 

beDesign.cz

Přihlášení