McDonald´s cup v Chrudimi

V pátek 26. dubna se naše fotbalové družstvo zúčastnilo okresního kola Proběhl druhý ročník známé soutěže, která by měla být motivačním turnajem pro školy, aby jejich žáci začali hrát fotbal. Ve skutečnosti se jedná o souboj fotbalových družstev, jejichž hráči se fotbalu závodně věnují, tudíž nefotbalisté to mají velmi těžké.
     Turnaj probíhal na umělé trávě v Chrudimi a je nutné dodat, že organizace byla více než zoufalá. Přihlášeno bylo 10 smíšených týmů, které byly rozděleny do dvou družstev. Vítězové postupovali do Třemošnice na krajské kolo.
Do programu zasáhlo i neuvěřitelně teplé počasí. Naše družstvo odehrálo zápas, a pak jsme čekali 2 hodiny na další. Na konci jsme pak museli hrát v horku hned dva zápasy za sebou, protože při rozlosování došlo k chybě…
Právě proto musím naše kluky pochválit za bojovný výkon. Ač nesehraní, čelili srdnatě všem týmům, a jejich hra se postupně zlepšovala.

Výsledky:

ZŠ Zaječice – ZŠ Rosice 1:2

“                      – ZŠ Třemošnice 0:7

“                    – ZŠ Slatiňany 3:5

“                    – ZŠ Dr. Peška Chrudim 0:0

Školu reprezentovali:

Lukáš Bohuněk (nejlepší hráč týmu), Matěj Pecháček, Dalibor Zavřel, Matyáš Blažek, Matouš Smutný, Michal Švéda, Ondřej Švéda, Vít Jeřábek a Tomáš Kučera

Poděkování patří panu Bohuňkovi, který nás doprovodil a radil klukům v taktice a postavení na hřišti.

Radek Machatý

beDesign.cz

Přihlášení